Ny kurs , ny start

Så nu är första föreläsningen avklarad på Nek A, var intressant och verkar som en bra lärare. Tur är väl de eftersom det är honom vi ska ha hela terminen :)

Igår jobbade jag hela dagen sen blev det atco middag med Jocke och Lars och sherlock holmes, vilket var en rolig film faktiskt! Snart kommer mannen hem och då ska det lagas mat i massor så vi får matlåda för resten av veckan..

tjingeling

Min nya..

Nu har jag äntligen fått min egen telefon, på tiden kanske :) En samsung Galaxy S är det hur bra och snabb som helst, nu gäller det bara att lära sig hur allt funkar haha..



Visst är den fin?

Nu ska vi på kräftskiva!!

I fucking did IT!

Engelska A står som avslutad kurs på ladok, fy fan va skönt! Blev ju till att fira det lite grann igår också :)
Vi hade en super mysig dag/kväll igår, Mycke snick-snack, vin och en stor dos skratt! Det va hur skönt som helst att bara få koppla av och inte tänka på något annat än att ha rikitigt kul.. Fick dessutom världens finaste födelsedags present, en egen tillverkad filt av Jenny.
Snart ska jag röra mig hemmåt för min Galaxy ligger och väntar på att jag ska mysa med den :) Sen är det en del fix & trix hemma som behövs göras innan kräftorna ikväll..
Hej då

Andas ut.

Äntligen är båda tentorna avklarade och jag insåg just att jag åtminstonde har en chans att klara den sista vilket jag inte trodde igår, då var jag mest arg. Hur kan man skriva frågor som är så luddiga så man inte ens fattar vad man ska svara? Jaja nu är det bara en lång väntan.

Min Jenny fyller år idag så jag ska ut till henne för en heldag & Kväll, ska bli jätte kul! Grattis!! <3

I morrn är det kräftskiva hos D & T mys, dock en lugn sådan för min del eftersom det väntas ett skönt 11 timmars pass på jobbet på lördag. Sen jobb även söndag.

På Måndag börjar skolan på riktigt, Nationalekonomi blev det denna termin och jag får läsa med Nami och Elin vilket är hur bra som helst!!!! Har dessutom fixat alla böcker till hela kursen för bara 700!!! Det går bra nu!

Ha en bra dag!

En klar=en kvar

Engelskan är nu inlämnad och det känns riktigt skönt, nu är det bara bära eller brista som gäller :) Tack till E&C! Farfar ringde för några timmar sen och va på akuten igen, så de va bara att skriva klar så fort de bara gick och sen ringa upp han för att kolla så jag fick komma, men då va han på väg hem igen, skönt! Jag och Robin ska dit i morrn och äta lunch :)
Sen ska det jobbas, hela helgen och förhoppningsvis en filmkväll på Söndag med M&A :)

Nu en cigg och några samtal som måste ringas :) Trevlig helg

2010-08-17

I morrn gäller det! Första provet ska skrivas.. Wish me luck!

Idag har jag varit hos tandläkaren och gissa vad? Inte ett enda hål :) Sen har Nami och Simona varit här och pluggat, Papps va förbi en sväng också <3

Ska plugga lite till sen ska jag laga middag till min karl :)

Va på 40-års fest i lördags, mycket trevligt och i fredags va Tomas, Tess, Kalle & Flora här och myste lite. Har haften en jätte bra helg som avslutades med en söndag i soffan med pizza, Sara och film.


Söndags-ångest

Jag hatar söndagar! Åtminstonde när man vet att veckan är för full för att hinna/orka med! Jobb varje dag sen har jag två "härliga" tentor att plugga till.

Den här terminen är omtents fri har jag bestämmt! Alldeles för drygt för att ha att göra med! :)

Nu blire filmmys med Jocke <3

2010-08-04

Känns ganska rörigt just nu. Lillebror åkte in på sjukan för en vecka sen och dfick diagnosen diabetes, farfar skjutsade jag in i måndags till ks, han hade fått en storke och ligger nu på jakobsbergs sjukhus för lite rehab. Min stackars älskade Farfar och Världens bästa lillebror!

Själv är jag fortfarande inte frisk, men får väl skylla mig själv när man festar och jobbar istället för att vila.

Emilié! Tycker du ska ta och komma hem till mig bara ett litet tag och prata lite skit!

I morrn är jag ledig vilket behövs! Frukost med Nami, hälsa på Farfar, hämta Veronica, Middag med Frida.. och (kanske) lite plugg. Det är inte långt kvar till tentan nu sen har jag bestämmt mig för att skriva om engelska tentan också så det är rätt mycke att göra!

Snart kommer Jocke hem och då blire film mys! :)

Trevlig kväll!