Hemma

Skönt ska jag säga, har suttit på Snaps sen klockan tre i hagel, sol, regn och allt väder som finns typ, men trevligt va det!
Fick just reda på att E kommer hem 6-9 maj. OM JAG BLEV GLAD??????? Ringde upp henne direkt och hon trodde jag blivit psykiskt sjuk eller nått haha.. Emilié du fattar inte hur glad jag blir, behöver en dos av dig helst barje dag men det går inte riktigt så får nöja mig med så ofta det går :)

GRATTIS Veronica, är väldigt stolt över min blivande polis! :)

NU ska jag ringa Gullis sen hoppa i säng.

16/4

Fredag solen börjar komma fram mer och mer så ikväll blir det snaps med grabbarna! Först uteserviringen, myspys!
Ska försöka plugga lite också eftersom jag jobbar hela helgen och nästa vecka, men från 4 är det fredag och då får man göra vad man vill :)

Ha en bra dag!

Aj, JA och fan

Tre ord som kan sammanfatta gårdagen och delvis denna dag också.
Aj för att jag har så sjuka skavsår på hälarna vilket har gjort att det blev ganska lite sömn och jag kan INTE sätta på mig ett enda par skor. Det gör så ont så jag haltar fram barfota. Ska bli intressant och se hur det ska gå att dansa med detta.
Ja för att jag och Nami fick VG på vårat förra prov :) Det kom verkligen behövligt eftersom jag hade min omtenta i går, gick dit med ett riktigt bra självförtroende och tänkte jag fixar det här för det kan ju inte vara svårare än första provet? Här kommer FAN , öppnar tentan och fattar ingenting, haha, men ge upp är inte min grej så jag skriver,skriver och skriver tills handen värker, på baksida som framsida. Men innhållet då? Massa skit och fina ord, HAHA. Jag har åtminstonde försökt :P

NU har jag precis lagat mig hemmagjorda köttfärsbiffar med fyllning, potatis och tsatsiki, Mumma!
En cigg sen är det böckerna som kallar.

Jag hatar långsamma människor!

Har kommit hem från jobbet nu och insett att folk som inte kan göra mer en enska samtidigt och inte ens de i normalt tempo kan lika gärna stanna hemma! Jag står i kassan och avklarar 4 kunder när HON tar 1? Vad fan är problemet? Tempo sa jag!

Nåja nu behöver jag förhoppningsvis inte stänga med denna människa igen så nu är det bara att glömma :)

Ska (förhoppningsvis) läsa igenom anteckningarna innan jag går och lägger mig, kanske fastnar nått om jag sover med blocket? haha.

Natti natti

Pirat-fest


Min hjärna sprängs..

Alldeles för mycket information nu.. Har fullt upp att få in allt med redovisningen(massa siffror & metoder) samtidigt som jag försöker plugga om första kursen till omtentan i morrn, Helt seriöst? Hur mycket kan få plats i min hjärna? Jag måste verkligen klara tentan i morrn men börjar fan tvivla.. Buhu!

Ska få i mig lite lunch nu sen blir det till att rå plugga två timmar för att sedan bege mig till jobbet. 

Emilié kan du komma in på skype i morrn?  

Mitt- terminsfest!

Det är vad jag kommer ägna fredagen åt :) Ska hämta Nami från jobbet vid 7 sen är det gasen i botten till henne och vårt iskalla rosé vin, lite fix och trix sen till skolan(igen). Ska bli intressant att se hur det är, i värsta fall får vi bara total spåra och har vår egen fest där.. haha..

Ha en bra fredag!

Storstädning

Ledig onsdag? Glöm det! Här har det storstädats, hämtat,vikt & lagt in tvätt, gett Tindra penecilin och varit ute på en morgon promis. Nu har jag äntligen fått i mig lite frukost och ska snart gå ut en runda till sen blir det  att  ringa tandis för att fråga när det är dags att komma på besök.

Hoppas ni får en trevlig onsdag!

Äntligen!

Nu är dessa jobbdagar över och jag är ledig(från jobbet) fram till tisdag nästa vecka. Ska byta schema så det blir tisdagskvällar istället för måndagar fram till sommaren.
Har haft föreläsning nu på morgonen, bokslut, mycket intressant och kul. Jag var dock lite för trött så halva tiden satt jag och störde Nami så gott jag kunde genom att rita på henne och pilla henne i örat med min penna, oerhört uppskattat :p

Om en vecka är det omtenta som gäller så det är på god tid att sätta fart känns det som. Blir nog ute på balkongen som min eftermiddag kommer spenderas, kaffe, cigg och kollegeblocket i högsta hugg!

I morrn är jag helt ledig så då ska jag spendera dagen med Tindris och antagligen dyker Nami förbi och busar med oss. Jocke ska kanske på hockey med grabbarna i morrn men jag passar nog på den och hyr en rulle istället :)

Ha en bra dag i solen!

Påskmat?

Räknas doken? haha.. Har precis kommit hem från jobbet då är det inte direkt så att jag pallar att ställa mig och laga mat, framför allt inte påskmat:)
Jobbar i morrn igen 8-18 och sen måndag 12-21.
Pappa ringde och berättade att tindra blivit biten av en huggorm i torsdags :( Men hon verkar må bra nu efter en arme med mediciner, han sa att det som var svårast va att hålla henne still i ett dygn, haha tok hunden!

Tack för frukosten idag Veronica och Förhöret Nami <3

Saknar min plump oerhört mycket just nu när det börjar bli så varmt och skönt så man kan ligga i en park sola sig och röka massa!

Dags för en godnatt cigg sen är det john blund som väntar.