Sol,sol,sol

Idag har varit en riktig toppen dag:)
Lillebror väckte mig strax innan elva och tur var väl det! Skulle ju hem till Emilié och sola.. Flög typ upp ur sängen, klädde på mig, borstade tänderna samtidigt som en diskussion med lillebror höll på. Ungefär en kvart senare satt jag in en stekhet bil på väg.. Väl framme på Kråkis började tindra jaga hundarna och jag försökte slå mig ner.. Men det va ju så jädrans varmt så jag vandrade fram och tillbaka på verandan och pratade samtidigt:)
Gick till grannen och tog ett dopp sen kom Danielle med lunch<3
Blev lite Yatzy också(som jag var urusel på) Grattis till dagens stor vinnare Danielle! Revansch på Malta sa ja!
Blidde en sväng till huddinge för lite inköp för att sedan gasa hem till tvättstugan som stog och ropade efter mig. Middag med Jocke och sen en sväng tillbaka till Plump för att råna hennes garderob lite:) Störst möjliga tack älsk! <3

Nu ska jag krypa ner hos min älskling om jag ska orka med mina tusen projekt i morrn..

Tjingeling!

Kråkslottet

Igårkväll blev det hej då fest på kråkis för plumpen.. Mysigt som bara den massa goa människor.. Kommer inte fatta att hon verkligen ska flytta förän jag kommer hem från Malta tror jag.. Trist men tror att hon får det superduper bra! :) Men saknad kommer hon vara!<3

Idag har jag Danielle och Sandra hängt i Rållis, jätte mysigt och skönt att bara vara.. Men hundarna höll typ på att dö av värmen! men dom överlevde:) Tur de!

Nä nu ska jag försöka väcka min man som ligger brevis mig och sover, måste ju äta nått:)

hejsvejs!

Grillning

Jobbat idag, ganska roligt faktiskt! Ända tills jag skulle försöka ta mig hem.. Fattar inte hur det kan vara så mycke bilar på samma plats samma tid.. helt galet tog typ 40 minuter att ta sig ut från stan :S
Men sen blev det hur mysigt som helst! Mötes upp ett helt gäng på bryggan i Sjöstad för lite grillning och skitsnack. Va där i typ två timmar för att sen stressa iväg, lämnade mammas bil på kontoret och åkte och grov städade min, den ska nämligen lämnas in på semester i morrn:)
Har en långkörning i morrn eftermiddag så de va lika bra att fixa allt sånt ikväll redan.
I morrn är som sagt sista dan innan semestern drar igång, ska bli riktigt skönt känner mig ganska så slut faktiskt. Men vet inte om första delen av semestern kommer göra mig så mycke piggare, 10 dagar på Malta med gänget.. Men grymt kul ska det bli!

Nä nu ska det nattas för att vakna upp som en solstråle i morrn! :)

ps. E jag sa ju de<3

puss och gonatt

Sjukling

Hemma idag. Var helt snurrig och kallsvettig när jag tog mig upp i morse. Tänkte att jag bara var trött så jag hoppade in i duschen, men inte blev väl det bättre heller. Så länge jag är stilla och inte gör något känns det ganska bra men ett varv runt huset med hunden var en riktig pers! Jaja vad ska man göra.. Bättre att ta en dag hemma än en vecka..

Var ute i täby igår och filmade ett antal u-svängar och lite andra grejer, blev ganska så bra tror jag. Men det var jocke som fick sitta bakom ratten för jag vågade inte.. Han var lite bättre än mig eftersom han lyckades utan att smälla:) Eller kanska ska säga att han hade tur eftersom det inte var mitt fel..

Ska försöka plugga lite när jag ändå inte orkar göra något..

Juste jag beställde ett par sollbriller i går.. Blev helt kär i amandas så jag tog mig friheten och köpte ett par jag med:) hopps de e lugnt babe!

Billionaire Classic (rosa/hvit)


Dom här är jag också sugen på men har lite beslutsångest.. Vad tycker ni?

Gästblogg: Plumpis

Hej alla kära läsare på Camillas lilla blogg!

Nu är det Plump här som ska skriva några väl valda rader.

Just nu är vi på Öland, på Rambos pappas pensionat vid Hornsjön (Löttorp).
Kom hit i torsdags -m.a.o. firade vi midsommarafton här igår! En jättemysig dag!
Under dagen lekte vi en massa; pyramidbyggen, kubb, boll, Twister ..
Sen var det midsommarbuffé uppe i restaurangen.

Alla blev fulla & glada & vi kom fram till att vi är ett gäng frasmusar.
Inte för dess rätta beteckning (hah!) utan för att det låter så himlarns gulligt.
En tänkte på frasvåfflor, en annan på havrefras. Kan accossieras mycket till fras.

Det blev tuggummibyten, flytvästprovning, sånger & massa knasigheter!

Idag har vi gått tipsrunda, käkat pizza & för tillfället sitter tjejligan i våra sängar,
läser tidningar & lyssnar på musik! Medan grabbarna är ute i regnet på sjön
& fiskar. Dom är inte riktigt kloka. Men det är lika bra, slipper vi dom en stund ..

Nej, nu ska jag ta hand om Dollys blogg också, sedan väntar Molles. Pusspuss

Mattant och partytältsfixare

Idag blev det jobbet som avslutades med en tur till Eskilstuna! sweet!
Sen raka spåret, eller nja nästan en snabbis förbi skhlm först för att hitta nått tills imorrn, hem till papps laga mat till 40 pers och sen till det roliga.. Jag och min far började montera partytältet. Plättlätt tänkte vi MEN ack så fel man kan ha.. Till och börja med var det 5000 pinnar som man skulle komma fram till vad som var vad(Det fanns ingen beskrivning, såklart!) Sen när vi väl började montera låsnar ju skiten så fort man sätter dit nästa grej.. haha men det är ju kul att stå ute i regnet i typ en halvtimme.. Pappa blev mer och mer frustrerad medans jag bara skrattar.. va ska man göra lixom?!
Lillebror och madde dök upp och fick genast ingripa för att få det att funka.. Så 4 pers behövs för att montera ett partytält.. Tänk på de!¨
Sen blev det lite middag och nu är jag hemma igen.. måste ju vara utvilad för att orka heladan i morrn.

Älsklingen är på Bruce med en drös andra skojjare :p Dom skulle antagligen ut och göra staden farlig efter åt.. Får se om man blir väckt för att leka taxi i natt eller ej.. Hoppas ni har kul mina vänner:)

Själv ska jag och min bästis, Tindra, Krypa ner under täcket slå på en film och lyssna när regnet smattrar mot fönstret.. Ganska mysigt och väldigt skönt faktiskt!

Natti natti

Vårstädning

Va hos A i morse och gick i genom allt inför måndag.. Blev ganska jobbigt i slutet eftersom han sa att det är ganska svårt att vinna.. Fårse hur det blir men man får väl hoppas på det bästa:)
Åkte hem efter mötet kände mig inte helt okej..

Sen har jag uträttat några ärenden, tvättat fönster tryckt i mig ipren och nu har jag ätit en god hemmalagad hamburgare:)
Ska sätta mig med matten en stund tror jag sen blire jobbet i morrn..

I morrn efter jobbet ska jag hem till papps och hjälpa honom att förbereda inför Lillebrors student på Fredag. Helt galet hur stor han är! Känns fortfarande som han är 12 typ.. hehe stackarn..

Hoppas ni får en trevlig kväll!


Huvudvärk!

Jag hatar att ha huvudvärk! Man kan ju inte konsentrera sig på nått annat än hur j*vla ont man har.. Har verkligen inte råd att vara sjuk. Men det är väl bättre med en halvdag istället för en halv vecka:)
Nu får jag väl göra någon nytta genom att sova en stund sen plugga..

Skit väder är det också blä vilken tråkig dag.