Long time no see!

Hej hopp.
Äntligen har delkursen Redovisning&beskattningsrätt dragit igång hur kul somhelst! Känns verkligen som mitt område! Men vi får väl se vad jag säger om två veckor.. haha!
Helgen var riktigt trevlig fredag super god middag här med patrik och begy, Lördagen kalas hos dennis, bowling och falken. Söndag middag hos pappsen.

får skriva mer i morrn eller så måste verkligen sova så jag kommer upp halv 7 i morrn.

Tisdag hos Jenny

Som en tradition.. oftas iallafall har jag spenderat dagen hos Jenny lite plugg massa onyttigheter och alfapet.. Det enda vi inte gjort som vi brukar är att se OTH eftersom att det är ett sesongsuppehåll i USA.
Nu sitter jag och Älsk hemma hos Åsnan och inväntar en mysig middag med sällskap av Benny och Sofie. Mycke trevligt! I morrn är det opponeringsonsdag igen sen en promis med Nami och plugg. Händer inte så mycke kul.. Sm jag minns iaf :p Säger bara Lördagen.. Behåller resten för mig själv annars skulle ni få en helt annan bild av vem jag egentligen är..(Kanske lägger upp en bild)haha!

Emilié vi håller på att kolla semester men har inte fått något svar från chefen än.. :( Saknar dig!

Kanske borde hjälpa pjkarna lite i köket nu.. Trevlig kväll!

Helg!

Nu åker jag till landet! Wei!
Dagen har spenderats med nami, vilket var hur mysigt och roligt som helst.. Hon är en galen människa med sjukt mycke historier  haha :)

Får se om vi spenderar hela helgen på landet eller om vi åker hem i morrn för en middag hos bror och Tess OCH Melodifestivalen såklart! haha..

Trevlig helg

Lill-lördag!

Solen skinner åter igen 7 plus, har suttit på balkongen och pluggat kan det bli bättre? Ja det kan det, om ett par timmar så är det ryssen träff hos V med massa mat och vin ska bli hur trevligt som helst! Va sjukt länge sen jag träffa alla.

Har opponerat i skolan idag vilket gick väldigt bra, dock blev dom ganska så sågade kan man säga men det är väl det som opponering delvis handlar om :)

I morrn är det redovisning och det ska bli väldigt intressant och se vad vi fått för kritik på vårt arbete, ja menar vi tycker ju såklart att vårat är bäst och helt felfritt :p

Ha en trevlig kväll!

Sooool!!!

Äntligen våren är verkligen på väg nu och jag är ledig! Nami nu kommer du hit så vi kan promenixa i detta underbara väder!!
Igår va det skola och jobb sen på vägen hem så ringde min EMILIÈ! Blev jätte glad! Ska kolla idag när vi kan åka ner och hälsa på hade ju en tanke på juni men det gick inte på grund av vm i fotboll så det får bli juli istället har två förslag :) så ska prata med henne idag igen så vi kan bestämma nått!

Ska även försöka läsa ut den ena boken idag.. Har bara 150 sidor kvar haha lycka till! Men man kan väl få drömma iaf :)

Emilié hör av dig när du kommer in <3

Förkyld!

Igen! fattar inte att jag aldrig kan få var frisk i fred! Va typ bara tre veckor sen jag va sjuk och nu är det på väg tillbaka igen. Dags att sluta röka?

Har varit i skolan idag och gjort en enkät undersökning, Carro och jag klarade av 100 pers på max två timmar, ganska så bra vill jag säga. Sen anslöt Elin och vi sammanfattade allt(vilket ska vara gjort om två veckor) Bästaste vi! När vi skulle gå hem informerade Elin oss om att vi har typ 100 sidor att läsa tills i morrn, lycka till Camilla! Haha, har verkligen tagit det lugnt den här veckan så nu är det väl dags att sätta fart så man kommer i kapp lite..

I morrn är det föreläsning och jobb som vanligt, sen ska vi antagligen fortsätta lite på arbetet.

Helgen va väldigt trevlig relativt lugn dock. Lillebror fyllde år i fredags och firades i lördags, Sen var det kalas med familjen axelsson i lördags också. Väldigt mycke middag blev det! Haha..

Nu ska jag väl ta tag i mina hundra sidor, hur långt kommer jag hinna tro?

puss å go natt