Dan före dan före dopparedan

Två dagar kvar till julafton, en vit jul för oss i Sverige. Ska bli mysigt och kul att träffa Hela släkten från alla håll.. Känns dock inte som jul eftersom att längtan bara finns till Söndag :) Klapparna är i alla fall inslagna och ligger beredda..

Sitter hemma och väntar på att Jenny ska duscha klart hon är här och myser lite, har packat nu också, jobbar ju fram tills vi åker så det var lika bra att passa på..

Vid två ska jag skjutsa jenny sen ska jag och jocke ta en sväng till sickla eller nått och kika lite, kanske förbi skutan ikväll för att träffa malta gänget och fira Begys födelsedag! GRATTIS BEGY!

I morrn är det jobbet som kalla 10-19 sen är det dags för en uppesittar kväll.. Nån som är sugen? :)

Ha en bra dag!

Underbart!

Det kommer bli en vit jul! Idag har snö stormen lagt sig och solen valt att kika fram.. Känns verkligen som att man är i fjällen! Tindra tyckte att det var lite roligare att gå ut idag men det är fortfarande väldigt kallt om tassarna :)



Vår parkering :)

Ska försöka skriva en uppsatts nu men är så röksugen och försöker att vägra att göra t det :) Sen ska jag åka en sväng till bolaget för att införsffa en flaska rött på beställning av jocke :) Kvällen blir lugn med middag och film sen är det bara att upp och hoppa på lördag för ett skönt 12 timmars pass :)

Nä nu ska jag vara duktigt och skriva klart uppsattsen :)

Trevlig helg!

Underbart!

Det kommer bli en vit jul! Idag har snö stormen lagt sig och solen valt att kika fram.. Känns verkligen som att man är i fjällen! Tindra tyckte att det var lite roligare att gå ut idag men det är fortfarande väldigt kallt om tassarna :)



Vår parkering :)

Ska försöka skriva en uppsatts nu men är så röksugen och försöker att vägra att göra t det :) Sen ska jag åka en sväng till bolaget för att införsffa en flaska rött på beställning av jocke :) Kvällen blir lugn med middag och film sen är det bara att upp och hoppa på lördag för ett skönt 12 timmars pass :)

Nä nu ska jag vara duktigt och skriva klart uppsattsen :)

Trevlig helg!

Julfest!

Ikväll smäller det! Idol final som jag missar men istället blir det julfest med jobbet på anexet superkul! Blir nog relativt lungt i alla fall eftersom det vankas jobb i morrn..

Har gjort klart min redovisning till måndag nu så det är bara att öva.. kanske skriver om lite men vi får se.. Ska försöka ta tag i att läsa en grej vi har till torsdag nästa vecka så är det avklarat också.. Alltid skönt att ligga före :)

Solen lyser så det kanske blir en lång prommis med hundarna om det hinns med..

ha en bra dag! <3

Middag..

Blir det på resturang Kindahl/Lange ikväll.. hört rykten om bakpotatis.. kan det bli en bättre torsdags middag? Sen så får vi ju se den nya lyan också..

Igår tog jag en sväng, efter en ovanligt lång skoldag(10-17), till Sandra och Freddie för att få se deras lägenhet i sumpan, kan säga så här.. Sjukt fin och jätte fint inredd.. önskar att jag hade ögon för sånt men det kanske kommer med åren eller nått :)

Gårdags kvällen började lungt och skönt med att läsa ut boken sen se oskyldigt dömd och sen skulle jag Tindra och Liten åka och hämta jocke från skutan där han Begy och Uffe hade spenderat några timmar med Barca match, öl och Jack vegas.. Begy följde med hem och skulle fortsätta ta några öl med Jocke och va fan då kan väl jag ta ett glas vin eller två? Jajjemen så blev det mycke trevligt.. Började ju inte förrän 13.15 idag iaf.. Nu sitter jag och Lite i soffan, Tindra har sprungit och gömt sig( antagligen i korgen), och väntar på att lilla Nova ska komma på besök.. Myspys! Ska nog ta och gå upp och kinappa henne på en gång :P

puss å hej.

...

Helgen va jätte mysig. Först en middag med V & C på fredagen, idol semi-finalen, Buzz, morotskaka och chips.. Grattis till vinsten C..
Lärdagen började med en sväng till sickla för att handla present till svärfar men det blev lite mer än så.. som vanligt :P Sen var det bara att gasa hem för en dusch innan det var dags att åka på 90 års gallej.. Farfar skulle firas! Blev jätte lyckat och Farfar var väldigt glad och nöjd när alla hade lämnat tingshuset.. Nu blir massa julbord och middagar för hans del :)

Sen skjutsade lillebror mig och mannen till Rambo för kalas och inflyttnings fest, mycket mycket trevlig.. Fiona blev kastrullfull och hoppade runt som en galning precis när vi skulle lätta haha, skönaste skönaste Fiona!

I söndags blev det pizza till Frukost(lunch) med Patrik, Jocke och Rambo på Illern, oväntat, sen hem till soffan å där satt vi jag och jocke hela kvällen förutom ett avbrott för en film hyrning och mathämtning.. Rätt så skönt!

Igår var det skola och jobb. Idag är jag ledig men har en del att läsa så varför sitter jag egentligen och gör det här? hmm aja.. Tessan kanske kikar förbi ikväll för lite julklapps snack.. Men det blir sängdags tidigt för i morrn ska jag vara i skolan 10-17 och har massa att göra..

Nu ni ska jag läsa så ögonen blöder på mig! Tjingeling


Ligger efter..

på min julkalender jag fått av Jocke, dags att börja öppna luckor och trycka i sig chokladen.. haha..

Fredag idag ! Morgonen började med att läsa några sidor i Bombingham för att sen släpa ut hunden för en promenad (uppskattades inte) och nu sitter jag här och har skickat in uppsattsen till läraren så nu är det bara en lång väntan för att se hur den går. Ska ta mig till systemet för att införskaffa några flaskor vin till kvällen, middag med Veronica och Christoffer, sen kanske en sväng förbi kungens kurva och kika lite..

Igår blev en oväntad vändning på kvällen.. Jag ock Jocke åkte till Skhlm för lite julhandling blev dock mest saker till mig :P Sen var tanken att vi skulle gå på en långpromenad, hyra en film och mysa men Kusin Sara ringer och frågar om vi ville med på hockey så vi slängde oss i bilen och drog till Hovet istället. Djugården- Modo 2-2.. Hmm kunde ju slutat lite bättre men de va en bra match iaf.

Nu ska jag nog ta och ge mig av så jag hinner med mina bestyr måste ju läsa lite till sen också.. Ha en bra dag puss & Kram

The Agumentative Essay: check!

Nu är den klar och fick väldigt bra respons på den idag av både läraren och bästa gruppen! Tack!

Ska ta och läsa min läxa jag har till måndag så de blir klart sen blir det att sjunka in i Bombinghams värld. När Veronica slutar ska vi gå ut i solen ( om den forfarande lysser) på en lång promenad och snacka massa skit! Kan behövas från bådas håll tror jag! :)
Efter de ska jag och Kimmen åka till Rambo på lite födelsedagsfika eftersom han blir gammal 23 åring idag!

Grattis bästa Rambo!