Saknar dig!

Har fått prata med min plump! Å ganska länge till och med! Va så skönt så det går inte att beskriva! Älskar dig och saknar dig! <3

God kväll

Nu är det äntligen helg! Som jag har längtat. Händer mycket den här helgen förstår ni sen har vi varit så duktiga i skolan den här veckan så de är läge för att fira :)
Ikväll bär det av till Danielle och Tobbe för avskedsfest för Denise ska bli väldigt roligt! I morrn är det dax för att fira SANDRA<3 som fyllde 23 igår! Tjejmiddag och eventuellt utgång(måste kolla plånkan först).
Nu sitter jag och väntar på att min man ska sluta så jag kan få reda på vad det blir till middag och om han ska med ikväll. Vi har ju en hund som måste styras med i så fall :)

Hoppas ni får en trevlig kväll nu ska jag hälla upp ett glas vin och ta en cigg :)

Uppe med tuppen.

Klev upp för sisådär 2 timmar sen och då undrar man ju varför i helvete jag gjorde de när jag har min lediga dag? Jo för att jag inte har en tvätt maskin i lägenheten och underkläderna hade sinat ordentligt. haha fan vad världelöst! Jocke ligger fortfarande och sover så när jag inte varit i tvättstugan så har jag tagit hand om disken från igår och gjort rent i köket, har även ätit frukost och gjort en kopp te. Tror att jag börjar bli sjuk :( ont i halsen feber känsla i hela kroppen. Hmm inte så bra eftersom att det är fullt upp från i morrn och ett jobb pass ikväll.

Idag ska jag göra klart lite plugg inför i morrn och ta itu med att börja läsa resten av litteraturen. Lika bra så blir man klar så fort som möjligt. Hade tänkt att sola men det känns inte så bra när man är krasslig brukar bli sämre då.

Nu är det plikten som kallar. Tjingeling!

Fredag

Snart slår jag ihop böckerna och tar fredag ( dock inte helg eftersom den ska tillbringas i butiken). Blir Tacos till middag idag med Jocke och Veronica sen antagligen Lets Dance, vin och kanske en spel stund. Börjar inte förrän tre i morrn men ska väl eventuellt försöka läsa lite innan dess. Går ganska bra faktiskt har skrivit ihop 2 A4 på de jag läst hittills men det ska läsas om en gång tror jag för att förstå det helt och hållet.

Nu är rasten slut. Trevlig helg!

Plugg



Så duktig jag är! :p

Middag..

Med Micke och Amanda! Mys pys och om det blir god mat.. Thai!! mums!

Har haft en riktigt bra föreläsning idag och lyckades med hjälp av Elin få tag på två böcker till halva priset vilket var skönt, i morrn ska jag möta upp en tjej för att köpa den sista till den här delkursen.. Är föreläsning i morrn med sen måste jag försöka hinna läsa så mycket av litteraturen som möjligt.. Har varit så glad att jag ska få plugga på svenska den här terminen men vad händer? Jo, första boken och kompendiet är på Engelska! KUUUL! Aja är åtminstonde tacksam för att jag läste Engelskan förra terminen för annars hade jag varit rätt så körd!

Nu ska jag ta en cigg innan dom kommer.. Hej då

Första föreläsningen.

Idag är det dags för en ny kurs, ska bli kul men är lite nervös. Tur att jag har Elin och Carro där iaf. Ska åka om en halvtimme men sitter fortfarande i soffan och har inte gjort någonting åt mig själv hahaha.. hmm Kläder? Alltid samma problem men va fan jag ska ju bara till skolan bara till att dra på sig nått ju..

Hörs senare.

Det blir..

Kötbullar, Potatis och Gräddsås till middag! Mums! Sen en prommis med Tindra och mys i sofan med älsklingen! Kan det bli bättre? :P

Trevlig kväll!

ps. Tack för idag underbara DU! <3

På Värmdö

Hos jenny! Äntligen, myser just nu ganska asociala mot varandra, med varsin data i knät :)
Fick den här fina bilden av Farbror Patrik igår på Tindra och hennes nya vän Sookie.




Hur söta är dom inte?

Måndag

Ny vecka ny start! Idag ska tentan lämnas in och det ska lunchas med världens bästa pluggkompisar. Rack för aöö hjälp genom kursen! Hade aldrig klarat det utan er! Som tur är så kommer alla fyra gå kvar på sh så det kommer nog bli fler luncher framöver!
Sen blir det raka vägen till Sjöberg för första jobb passet på typ 3 veckor eller nått.. Hmm undra om jag kommer ihåg hur man gör :p
Sen är det tisdag! Jippi! Funderar på att svänga förbi solarieöarna på vägen men vet inte än.. Är ju blekare än brö igen medans Jocke fortfarande är svart! Så orättvist, han blir brunn på en dag sen stannar det kvar hur bra som helst.. Själv får jag kämpa som en idiot för att sedan se det falla av på en vecka.. hmm inte okej!

Pratar med Kai <3 på skype nu och såg precis bilder från deras nya lägenhet som dock inte är klar än, men säger bara oj! Vilken lägenhet eller förlåt penthouse.. Pool på terassen, högst upp och helt nytt.. Lyx!

Ha en trevlig dag!

Gaah!

Nervöös!! En timme kvar tills hemtentan blir publicerad... Vet inte riktigt hur detta ska gå men men.. Har börjat med bombingham uppsattsen nu iaf.. Men ska nog ta och gå ut med tindra en sväng nu och kanske åka till donken för att hämta lite käk :) Måste ju få i mig nått innan tentan haha... alla ursäkter är bra! :P

Saknar Emilié! Nu får tiden gå fort så du kan komma hem till mig! Vill leka nu!
Längtar också tills på Tisdag för då ska jag och Jenny Leka! Wiee! Det blir OTH maraton och massa skitsnack! <3

Ha en bra dag!

Upprop

Blir Södertörn i vår med Fokas och Caroline :) Sjukt kul! Kommer förövrigt bli ruinerad av alla böcker jag måste inhandla! bläää!
Tenta i morrn känns sådär va.. haha men det löser sig nog! Sen blir det ett litet avbrott för att mysa med veronica framför Lets Dance..

Nu måste läsa i.. tjingeling

Thailand <3

Thailand var helt underbart och kul! Har varit på massa utflykter, festat ett par dagar och bara slappat!

Vi va i aunang i 2 dagar då åkte vi till railey och poda sen på nyårsafton tog vi vårt pick och pack och drog till Koh lanta, Lanta sand resort, sjukt fint! Alla utom pappa och tina bode i en junior svit med badkar på balkongen riktigt najs. Kvällen tillbringades på stranden med buckets och skumpa, musik och tokeri. Sen blev det en djungel tur några dagar senare vilket inte riktigt va som vi tänkt oss.. 7 timmar i djungeln i spö regn med bergsklättring och n edklättring för ett vattenfall, pytonorm, apor, fladdermöss, myror och tusenfotingar.. Men men det var en upplevelse det med, jocke trodde han var tarzan eller nått haha.. Dan efter drog vi till phi phi för en dag och en natt, sjukt varmt tror att alla hade en lite röd ton på kvällskvisten. Efter en "dusch" och lite rena kläder klättrade vi ner från vårt berg och begav oss för att möta T&T för en middag på stranden.. Efter maten skulle vi hitta en irlänsk bara som tessan hade sett tidigare men kom fel och hamnade på Rolling Stoned Bar som hade ett live band och där fastanade vi i typ en och en halv timme sen gick jag tessan jenny och robin till ett ställe på stranden C nånting, där blev det buckets och massa flumm.. Sen forsatte kvällen i samma anda.. :) 
 
Mötte en massa sköna karaktärer bland annat en servitör på en av favorit resturangerna som höll på att lära sig svenska via ett lexicon och han va riktigt bra! Tina fick ett jätte fint armband av honom i födelsedags present :)

Älskar dig!