Söndag

Idag har inte mycket viktigt uträttats.. Sov till 11, en promenad med Tindra, frukost, slappa framför tvn, Jocke kom hem, en sväng till Sundby för lite träning med Tindris, lite fix och trix, hem middag med Begy och Molle och nu en film innan det är lägg dags :)

Ska upp vid 8 i morrn för att hinna förbereda lite tills jag ska träffa veronica från skolan vid ett.. Sen blire till att jobba mellan fem och nio..

Är så glad att jag har dig V.. Du gör att jag mår bra! <3

<3



Du gör mig hel Emilié!
SAKNAR DIG!
<3


090829

Hej bloggen!

Gårdagen slutade mysigt.. V hämtade mig så tog vi en tripp till Sköndal för att lämna av Liten hos Sulan. Blev kvar där en timme eller två och snackade massa skit.. Jätte mysigt.. Sen en sväng förbi macken som bara vi två gör när vi är ute och kvälls åker.. Efter att ha inhandlat cola och choklad for vi hem till mig och kollade på sällskapsresan(mallorca), åt choklad pudding och drack cola.
När jag gick och la mig funderade jag på om jag skulle ställa klockan men tänkte att jag vakar ändå vid senast 10 så det behövs inte( Skulle möta Veronika från skolan i stan vid 12). Vaknar till tänker att jag kan nog sova lite till klockan kan ju inte vara så mycke än. Vänder på mig och blundar. Börjar fundera över om jag inte ska kolla på klockan i alla fall.. hmm.. Jo jag gör det för säkerhets skull.. 11.10! Panik!!! Upp fort som fan klär på mig Tindra hoppar upp i soffan, väcker eronica som tittar upp och ser mig springa runt som en tok och undrar vad jag sysslar med :) Medan jag fixar i ordning mig gör världens bästa kaffe till oss och säger att hon tar tindra på en promis och sen lämnar henne hos kusiner na.. TACK! två saker mindre att hinna med innan jag ska befinna mig på Wayne´s i stan.. Allt slutade med att jag varinne en minut över 12 efter att ha blivit ruinerad på parkerings avgiften, 25 kr / Timme! Sjukt..

Väl där så gick allt som en dans så vi han till och med att snacka lite skit innan vi skildes åt och åkte hem..

Ikväll blir det film mys med Jocke, Rambo, Fiona, Veronica och C.. Män som hatar kvinnor står på schemat.. Har velat se den sjukt länge.. men när man aldrig har tid eller orkar ta sig till en biograf får man vänta på dvd släppet och då ska ju alla se den så att den är uthyrd konstant! Som tur var hade Veronica köpt den så nu är det äntlgen dax!

Ska ut och träna med Tindra en sväng när J kommer hem från jobbet innan dess..

Hoppas ni får en bra lördag!

Seg dag..

Nu sitter jag i soffan.. som jag gjort typ hela dagen.. Inte kul alls faktiskt! 
Har inte haft någon motivation till att plugga idag, men det beror nog på att jag fick reda på när jag vaknade att jag inte skulle jobba i helgen och att min dator skulle komma idag :)
Har fått lite gjort iaf..


Visst är den fin?! wie!

Hoppas att min Veronica <3 kommer förbi ett tag sen och dricker lite vin med mig och snackar skit :) Jocke ska till göta lejon och kolla på RAW ikväll med Magnus Betnér.. Hur kul som helst :)

Nä nu ska jag hälla upp ett glas vin och gå ut för en cigg :) Önskar att jag kunde ringa dig då...



Saknar dig Em! <3

Skit Lön!

...


Plugg

Fan vad jag är bra! Har pluggat i ett antal timmar nu och plöjt igenom över 130 tal( med några pauser såklart).. Känns riktigt bra! Trodde aldrig att jag skulle fatta det här på egen hand! Haha..
I morrn kommer Rambo och ska hjälpa mig med några grejer som är lite knepiga :) Världens bästa!

I morrn har jag mina första föreläsningar på engelskan.. Ska bli riktigt kul att komma igång med den också, så man har lite att växla mellan menar jag :)

Nä nu ska jag ta och plocka i ordning lite innan älsklingen kommer hem..

Hoppas alla haft en bra dag!

Middag

Jag, Melinda, Jocke, Uffe och Rambo gick för att äta på örby kök&bar.. När vi satt os ner kommer servitören med menyer och välter nästan ut ett ljus på bordet.. hmm.. börjar bra?
När han sedan kommer in med vår öl får Rambo en dusch med öl över sig, då servitören spiller ut en och en halv öl över honom.. haha.. stackarn går hem och byter om( han skulle inte äta).. vi bestämmer oss för att byta bord eftersom servitören skulle skura upp det som blev över och låg på hela golvet, Jag halkar och spiller en del av min öl på melinda.. kan det bli värre? Svar japan! Melinda sätter ner sitt glas på bordet, vad händer? Jo, foten på glaset går av på mitten.. hahahahha.. Men som tur var va maten god och inte allt för dyr:) Rambo fick torra kläder( Jockes t-shirt och mina mjukisar) och mötet kunde börja!

Hoppas ni har en trevlig kväll!

Länge sen? hmm.. JA

Haha jag har nog varit sämst i världen på att blogga den sista tiden:) Nu ska ni få några bort förklaringar:
1. Internet har varit fucked up
2. Har pluggat
3. Har jobbat
4. Har varit otroligt lat

Typ alla var iaf sanna.. ¨

Ja vad har då hänt i mitt otroligt händelserika liv?

1. Har köpt bil(bild kommer,när jag tagit en)
2. Varit på kräftskiva( om det var kul?)
3. Har slutat på ryssen
4. Har börjat plugga
5. Har börjat på Sjöbergs hallen
6. Har varit med goda vänner
7. Har saknat goda vänner 
8. Oroat mig för någon
9. Har varit på landet med min Jocke
10. Har busat med tindra

Sådär, de e så mitt liv sett ut dom senaste veckorna..

Bilen är en jätte blå Ford focus halvkombi, jätte fin!
Den gamla vita corollan finns också kvar och ska( om jag får bestämma) lackas om rosa! Jag menar J kör ju oftast den blå så då måste väl jag få en rosa:)

Kräftskivan ägde rum på Begys land i Trosa och var hur mysig som helst! Snappsvisor, rosé, vitt, kräftor, sallad, musik charader( ala Åå och V) och härliga människor!

Ikväll kommer lite folk över hit.. Just i detta nu hoppas jag på att M snart anländer med lite cigg till mig för jag dör nog snart:)

Saknar dig<3