Study time at Jenny´s

...

English in a Global Context

Skit ämne! Tråkigaste texterna att läsa, sjuka paralleller och sjukt mycke!

22 dagar kvar! <3

x och y..

I mitt huvud snurrar enbart x, y, derivata, logaritmer.. fan nu orkar jag inte mer.. Det får bära eller brista helt enkelt.. Borde gå men man vet aldrig!

Snart blir det film mys med mina bästa! Älskling och Micke! Johan Falk 4, massa chips, dip och cola.. Riktigt söndags mys..

I morrn är det föreläsning "English in a global context" 13-15, sen stress till jobbet som jag börjar 16.00 i SOLLENTUNA.. Kan hinna med lite flyt..

Känner mig typ frisk nu iaf..(Äntligen) Det behövdes en helg på landet med frisk luft och lugn & ro. Juste träffade lite otippat systeryster på shell när vi skulle tanka.. Va mysigt att få prata med dig lite! <3

24 dagar kvar <3 Fy fan vad jag längtar! Drömmer om dig var och varannan natt.. haha!

puss på er!

Skulle åka till landet för att spara pengar... Men...

.. icke.. blev en shopping rond i nyköping.. Tindra fick en ny jacka eftersom att hennes va anningens förliten.. Jocke köpte sig två par mössor, en halsduk, skor och lite hästar så klart!
Jag köpte en mössa och världens bästa vantar! Såna där som du har Emilié, som man kan vika ner "fingertopparna".. Men ett par svarta.. jag kan fan inte köpa någon annan färg just nu :s Igår tog jag en sväng till Sickla för att köpa leggings.. Kom hem med svarta leggings, svart tunika och en svart stickad tröja.. Kul tjej!
Va sjukt nära på att köpa en mint grön bollerokofta på hm idag.. Men avstog pga av beslutsångest.. haha!

NU väntar en god middag med schnitzel, klytpotatis och bea.. Sen kanske lite mer matte om mina ögon vill hålla sig vakna det vill säga..

Hoppas ni får en trevlig Lördagskväll!

25 dagar kvar! <3

Landet!

Äntligen!! Har längat till att komma bort från stan och stress ett tag.. inte för att den värsta stressen fick följa med.. haha.. kära mattebok!

I morrn blir det mest plugg. Men en paus för en sväng till nyköping och en shopping rond :)
Det blir jag och fam Axelsson/Skotte. Å Tindra så klart!

Fick prata med världens bästa idag vilket gjorde mig jätte glad! Behövdes efter ett totalt nedslag på min engelska inledning idag.. haha. Det man inte dör av gör en starkare eller hur var det? Kommer då aldrig göra om mistagen igen..(hoppas jag)

Världens bästa V han förbi på en snabb fika och för att lämna några gamla matte prov(vilket vi glömde i allt snicksnack).. De e fan typiskt oss!

Nu är det läggdax så jag kommer upp i tid i morrn!


Söndag

Idag har varit lite av en fixar söndag! (läs LITE!)

Tog hit Paco för lite fix, vi har numera en ring klocka(Äntligen), en lampa i takt som slutade fungera när vi skulle byta lampor haha, osynligakablar från tvn.. Små detaljer som blir så bra!
På Onsdag kommer förhoppningsvis Dennis och sätter upp kakellister i köket också :)

Har varit över till V en sväng för lite matte-studies som sedan fortsatte hemma.. Myst med Tindra, handlat typ bara städ grejer och nya kollegeblock..

Snart kommer Patrik över för lite film mys..

I morrn är det bara 8 dagar kvar till första tentan.. känns lite sådär eftersom jag jobbar nästa helg :( men det ska nog lösa sig..

Kollade precis på sista avsnittet av OTH sesong 7. FAN vad jag saknar dig Emilié! Det är precis det vi skulle ha gjort tillsammans! Alltid Söndag klockan 18.00..

Ha en trevlig söndags kväll!


Dålig uppdatering? JA!

Jag är nog bland dom sämsta bloggarna i världen.. Haha.. Men men.. Emilié Måste nästan alltid tjata för att det här ska bli gjort.. Och nu har jag inte tid egentligen.. Måste plugga både engelska och matte, eftersom det bara är en vecka kvar till Tentan i grammatik och två veckor kvar till Nationelltprov i Matte C.. Hmm.. Hur ska detta går?
Tur att världens bästa Rambo är så snäll och hjälper mig med matten iaf.. Måste lixom klara den här kursen..

Det är alltså typ de jag har hållt på med i två veckor.. Har blivit en sväng förbi Amba för att fira Denise och Camilla för två helger sen.. Förra veckan var min kära bror hemma på ett besök, så då blev det lite säder häng och släkt middag.. Mysigt!!

Idag är det föreläsning 13-16 sen hem och plugga lite till innan Kimmie kommer hem.. Då blir det mys middag(första gången på typ 5 månader) :).. Vid 7 är planen att Danielle och Tobbe ska dyka upp för lite Idol och Johan Falk, massa chips och cola.. Sen får vi se om V&C även dyker upp.. Vore trevligt!!

I morrn är det O´leryes som står på schemat eftersom det är Sverige-Danmark match.. Ska bli kul!

Nä nu måste jag plugga.. ska lägga upp bilder senare.. tjingeling!