Hej hopp!

Äntligen fredag! Tog mig en sovmorgon idag eftersom jag ska jobba i morrn :p Sitter och väntar på att Mika kommer hem från mamma-träffen så vi kan ta en promenad med Nova och Tindra..

I kväll blir det middag hos världens bästa Patrik och sen kanske en bio.. myskväll med andra ord!

Sen ska det ju som sagt jobbas i morrn 12-21 för att sen kasta mig in i bilen och gasa hem, snabbt om byte och svepa en flaska vin under tiden :) Måste vara inne i stan innan klockan 11.. Dansa loss på amba med Denise och Danielle & co.. Ska bli sjukt kul!

Söndag blir det middag på kråkslottet :)

Nu ska jag ta och tvätta håret vilket behövs!

Firma fest!

Jag fick den stora äran att följa med på ryssens firma fest! :)
Halv tio satt alla på bussen och var på väg mot dalarna för att börja kalaset med lite forsränning. Camilla var så klart livrädd och vågade bara åka den "stora" båten.. Men jag slapp iaf slå  sönder mig, som dom flesta andra gjorde!
Sen efter typ 5 timmar bar det i väg till herrgården där middag, fest och ävernattning skulle äga rum..
Blev en tre-rätters middag som sen över gick i dans, dans, dans och Danne va såklart mest på hugget :p
Klockan gick snabbt kan jag säga, 4.00 kommer Frank och frågar vad jag gör vaken och varför jag inte har gråtit på hela kvällen.. haha har man fått en stämpel eller? men då begav jag mig mot min stuga för att sova. Trodde jag iaf, väl framme ( typ 50 m max) blev det ett stop hos trafikledarna för lite snicksnack i typ en timme haha.. Sen blev det läggdags.. Tre och en halv timmes sömn sen frulle och hemgång..Om jag var trött? Satt och halv sov och slöpratade lite hela vägen hem :)
Tack som fan för att jag fick följa med! Väntar redan på nästa inbjudan! :)


Säkerhets genomgång!


Hetingar :P


Min vackra V!






Måndag

Jaha så var det en ny vecka..
Helgen bestod typ bara av jobb så de hände inte så mycke kul.. Men nästa blir desto roligare!

Idag började vi med grammatiken vilket är sjukt kul faktiskt, eftersom vi har världens bästa lärare! Men det är mycke att lära så det gäller att hänga med.
Ska snart bege mig till jobbet och stänga med kimmie <3 

Veckan består typ av jobba och skola vilket jag vant mig av ifrån eftersom jag haft typ skola två timmar i veckan hittils, så de blir en "tuff vecka" haha.. Men i morrn är jag ledig så då ska det pluggas både matte och engelska har jag tänkt iaf.. :p

5 dar kvar! 

Hos Jenny



Izzys bebisar skrik och panik <3



Tindris <3





Jenny och Tindra

äntligen..

fick jag prata med Emilié!!! Igår på skype så jag fick se på henne också! Det är sjukt jobbigt att få ihop det så jag kan åka ner.. antingen är det jätte dyrt när jag väl är ledig eller så är det massa jobb och skola man missar :( Men på nått sätt ska det gå!

Är hemma hos Jenny nu och har pluggat matte hela dan förutom pausen med en promenad i skogen med Tindris.. Blev lite bilder som jag lägger upp när jag har min sladd,det var ju jätte fint väder!

Ikväll ska jag på bio med Danielle och Tobbe, Ny beck står på tablån.. Ska bli jätte mysigt! :)

Sen är det jobb hela helgen igen.. Men nästa helg är det firma fest/resa med ryssen= Camilla Kalas! :)

Ska börja röra mig hemåt nu å pussa på min älskling! :)

Phu!

Ni kommer inte tro det jag nu kommer säga....JAG HAR STÄDAT!
Äntligen tog jag tag i din väldigt ostädade lägenhet vi har.. Fattar egentligen inte hur det kan vara så svårt att bara komma igång och städa.. det tar ju max två timmar om man är nogrann.. Vilket behövdes idag!
Sen är man ju så nöjd efteråt!

Hade sista semenariet på den här kursdelen idag.. Gruppredovisning.. Det gick åt HELVETE!! Jaja ett G borde jag iaf få!
På måndag drar grammatiken igång vilket ska bli väldigt skönt, för den behövs verkligen! Fram till dess blir det ganska mycke jobb.. dvs tor. Vi och Dansskolan, Lör-sönd Vi.. Men de e bara bra! måste ju bidra något till hushållskassan :p

Nu sitter jag och väntar på att Veronica ska hämta mig.. Vi ska ha lite mys middag och kolla fotbollen såklart! Sen blir det massa tjejsnack också! :)

Igår hjälpte Sara mig med mina naglar så nu är dom riktigt spacade :)



Fredagen har jag glömt att berätta om! Den var minst sakt lyckad och lite oväntad! Jag, Jocke, Melinda och Begy gick på restaurang Le Rouge för en riktigt mysig dubbel date :P Maten, servisen och vinte var hur bra som helst! Kan verfkligen rekommendra det stället!
Camilla blir som vanligt full fortast vilket kanske inte är jätte kul på ett sånt ställe:) Men det gick över kan man säga.. Vi begav oss sedan till Paradies i gula gången.. Det var fan en av dom roligaste kvällarna jag haft! Massa dans och en dragqueen show.. haha.. Vid två tiden tackade vi för oss och gick såklart förbi donken en snabbis för att sen ta en taxi hem till sängen.. Skulle ju jobba dan efter.. :)


 Nu ska jag springa.. hepåer!