Äntligen hemma!

Har jobbat hela långa helgen så nu är det rikigt skönt att få ligga här i soffan frmför Paradise Hotel.

Fredagen blev jääte lyckad! Middag sen Högbers med massa goa människor, lite ful dans från min sida iaf eller vad säger du Tess? Sen en sväng för bi donken ( så klart) sen vart de tydligen en efterfest i vår lya. Men lilla Camilla Valde att sova. Skulle ju upp och vara trevlig på dansuppvisningen innan jobbet. Mina elever var hur duktiga som helst! Det är så kul att se hur dom har utvecklats under terminen.

I morrn är jag ledig från jobbet men inte för att slappa direkt.. Har en Argumentive Essay att sätta tänderna i, så någon vila blir det inte.. Får se hur det går med den, kanske hinner med en middag hoss Pappa för lite Thailand planering.

För övrigt blev det ingen överklagan, hovrätten tyckte inte det verkade så nödvändigt så nu är man dömd till döden hahaha!

Sov tajm! puss puss


...

Nu har Emilié lämnat Sverige igen.. Det var så kul att ha dig här!! Det blev en efterlängtad kråkslottsfest, promenad på lida, shopping, och massa bus.. Nästan så Emilié tröttnade haha.. Önskar att du kunde vara med oftare. Saknar dig redan <3

Har gjort en hemtenta som antagligen kommer bli underkänd men det märker vi.. Att jag äns lyckades skriva 6   A4 på engelska är en riktig prestige.. Nu är det jobb i helgen sen uppsatts skrivning på måndag..

Men för att slippa tänka på det tråkiga plugget mer så har vi bjudit över Bror och Tess på middag ikväll.. Ska bli super mysigt! Sen blir det en sväng till någon drinkbar på odenplan.. Blir nog ganska lungt ikväll eftersom jag ska stå på en dansuppvisning innan jobbet i morrn. Kan inte komma dit bakfull dirket.

Har precis hällt upp ett glas vin och trycker i mig lite chips.. Är sjukt hungrig och maten är inte hemma ännu :p

Nån som har tips på bra sidor där man kan läsa om Cannabis? ( till uppsattsen inget annat HAHA!)

Ha en bra helg!

Lördagen innan Onsdagen

Gårdagskvällen var hur mysig som helst! Fick lite egentid med Jocke och tindra, middag, chips, idol, Starsky&Hutch och massa mys :) Va länge sen det bara var vi här:) Inte för att jag inte tycker om när hela lägenheten är fylld av dom bästa, Det älsklar jag verkligen men ibland behövs lite quality time..

Ska jobba idag 15-21 sen blir det hem hoppa ner i soffan för att ladda om eftersom jag jobbar 8-18 på Söndag. Det är iaf tur att det är dåligt väder för då gör det inte så mycke att man ska sitta instängd..

Kom på igår hur fort tiden går jag menar jag och Jocke har varit tillsammans i snart 3,5 år, det är snart december och Thailand sen kanske jag kommer in på mitt program och då börjar studierna på riktigt till våren. Fan det känns som man fyllde 18 igår och som man va 15 och hängde vid allmäna i förrgår.. Fn snart är jag väl 65 och går i pension också :p

Jaja lev här och nu eller vad säger ni?

Ha en bra dag!

Wish me luck!

Har typ alla sidor i världen att läsa och kommer aldrig hinna eller riktigt få lust att gör det för den delen.. kan ingen bara pränta in det i huvet på mig? De är verkligen inte kul att läsa när det är så mycket och ointressant!

Hoppas ni har en roligare dag än mig!

5 dagar kvar <3

Jag vill sova!

Nu måste denna smärta gå över! Har inte sovit på två nätter och jag vill verkligen SOVA! Så fort jag vänder mig skriker jag nästan rakt ut vilket resulterar i att jag vaknar.. Man kan ju säga att det är övning inför den dagen man får en liten att ta hand om, för då får man väl inte sova heller? :p

Har varit på dansskolan precis och plågat mina kära elever.. Och jag fick en jätte fin tröja! :) En kindahlströja! Tack så mycket!

I morrn är jag "ledig" skönt! Men hr en sisodär 100 sidor att läsa på engelska som jag måste hinna för att kunna läsa in det jag kommer behöva läsa när Emilié är hemma.. Vill ju va med henne då å inte behöva sitta med böckerna hela tiden..

Nu ska jag&Tindra kolla på lyxfällan sen är det sov dags för att orka stiga upp tidigt och bege mig in i böckernas "underbara" värld..

Sov gott!

Wiki Entry

Nu är den inskickad och jag vet inte alls vad jag skrivit.. buu
Sjukt svårt att skriva något bra när man inte vet vad läraren vill att man ska skriva.. Men men nu är det iaf inskickat.

Har inte kunnat sova på typ hela natten för den där roliga sprutan :( Så fort jag vänt på mig så har jag vaknat och att inte kunna sova hur man vill måste ju vara det värsta som finns.

Ska ta mig en prommis med Tindra nu för att sen invänta karln som ska komma med lite middag :)
Kan man ha det bättre?

Om en vecka kommer jag sitta i min soffa och bara vänta på att klockan ska gå så jag får åka till Skavsta.. Å Ni kan nog lista ut vad jag ska göra där..

hoppas ni haft en bra dag!


Vaccinationsdax

Nu ska även jag åka och ta den där sprutan.. MIn kära svärmor ringde och nästintill tvingade mig hihi.. söt! Hon sa att jag som alltid är sjuk måste ta den..

Så i morrn klockan ni ska jag försöka mig på det.. Ligger väl i feber på onsdag så det är bäst att jag hinner plugga klart med de som ska in på fredag i morrn..

Berättar om helgen i morrn, säger bara dagsfylla.. haha:)

natti natti!

Finns inga bättre bonus syskon!





Älskar er!


Fredag

Jaha så var det fredag igen.. Vad ska man göra idag då?
Plugga är ett måste för det blev det inte mycke av igår. Sen måste jag en sväng till systemet för att inhandla en två farsdag presenter :) Kvällen blir nog lugn men vet inte vart den blir lugn :) Eventuellet fredagsöl med idol på ryssen eller bygga pussel och dricka vin med mina pojkar? hmm valet är svårt..

Jag är ledig i helgen! whoho! Ska bli jätte skönt, ta promenader med Tindris och Älsklingen, hälsa på Sune, gå på Mat&Vin mässan, äta massa gott och slappa! :)

Hoppas ni får en kanon fredag nu ska jag in i BBC´s värld..

Dans dans dans

Fy fan vad kul det är att jobba på dansskolan! Man får betalt för att göra det man älskar, plåga folk ordentligt, haha nää dansa såklart.. Sen blir det ännu bättre när eleverna är så duktiga!( ska försöka smyg filma så ni får se).

Jag gick in till Danielle innan min lektion började och hon va invalid i ena armen, haha stackare.. Det var nämligen så att hon har fått lite vaccin mot grissjukan.. Hoppas det har gått över tills i morrn hihi <3

Nu ska jag sjunga en liten sång för er, Melodi: Mauro Scocco- Sarah.
Ååh Emilié kom hem ikväll, jag står här på balkongen å väntar på dig
Ååh Emilié vad är det du inte förstår, ta på dig jackan så går vi ut och går.. lalalalalalalla

Fint va :)

nä nu måste jag ta en dusch för man får ju inte lukta usch.. hihi.. Har faktiskt nybäddade lakan och då är det bäst att se till att vara ren innan man kryper ner..

hepåer!

Jag ser det snöar...

Första riktiga snön för i år.. om den lägger sig alltså :) Men mycke snöar det iaf.. Tindra tvär vände i porten i morse när vi skulle på morgon promis.. haha... De är bara okej när snön ligger på marken men fan inte när det kommer ner på pälsen så den blir blöt.. Knäppa hund :)
Fick bära henne bort en bit så hon fick gå lite tillbaka till porten iaf.. haha..

Ska börja städa nu så det är fint tills att älsklingen kommer hem.. Tror att det skulle uppskattas :)
Sen måste jag plugga också.. Sen är det jobba på dansskolan ikväll, måste komma på en tackning tills dess.. hmm.. Klurigt värre!

Gårdagen hos jenny var jätte mysig.. Det blev både plugg och en liten film stund, en sväng till Gustavsberg för att hämta Izzie som hade kastrerats och såklart en drive in på väg tillbaka :)
Tack för all hjälp gumman!

Jag ska verkligen ladda upp lite bilder så ni får se vad jag gjort dom senaste månaderna haha..

Nu är det bara 13 dagar kvar! Sen ska det lekas :)

J jag älskar dig och finns alltid här för dig! Glöm aldrig det! <3


Jag KLARADE det!

Matte c är nu ett avslutat kapitel och om det känns skööönt? Är så lycklig och lättad! Nu äntligen är jag behörig för att komma in på det jag vill!
Fick 25 poäng och G va 19 poäng så helt på gränsen var det inte heller! Sen blev det dessutom några till plus poäng på det muntliga! wiie! :)
Nu sitter jag hos Veronica <3 och "hjälper" henne med matten. I morrn blir det ännu en sväng till Värmdö för lite studie time hos J. Har en uppsatts som ska skickas in i morrn och sen typ tusen sidor att läsa och förstå.. hmm får se hur det går..
Här kommer våra nya profilbilder:) vad tycks?