Helgen

Så nu ska ni få en liten genomgång av förra helgen!

Fredag: Vaknar bakis som en gnu och börjar fundera över hur jag ska klara av att åka snurrande karuseller på grönan :s
Men efter en illern kebab och en disch så va man tillbaka på banan igen.. Jag, Jocke, Hanna, Begy och Rambo begav oss mot grönan vi två-tiden med ett litet stopp på götgatsbacken eftersom killarna var så öl sugna.. Jag och Hanna nöjde oss dock med en cola var:) Mötte upp Danielle vid djurgårdsbåten och åkte över.. Väl inne och  med ett lila åkband runt armen dumpade vi killarna på kryddhyllan som väskvakter, vilket dom inte hade något alls emot eftersom det fanns mer öl där:) Vi andra sprang iväg till popexpressen och tog dagens första åk.. Hur kul som helst men lite illamående blev man allt:) Sen fylldes ligan på efter några timmar med Kaisa,Daggen, Veronica, Uffe, Larsa, Robin Trilling, Fia, Malin.. Jag åkte Insane! och jag trodde seriöst att jag skulle dö! Aldrig mer säger jag bara! Spökhuset och lustiga huset följde killarna med på iaf.. Jag Och Danielle han spela lite och vem vann? Danielle så klart! Jag fick ta en vinst varje gång så jag också fick vinna:)
Vid nio begav vi oss till Josefinas och stannade där tills dom stängde vid 1.. Sen splittrades ligan .. jag Jocke, Åsnan, och Hanna drog till söder och mötte upp Fredrik och Emi.. Jocke hade tagit lite för många öl så på 54 var det bara tack och ajö men Imperiet gick det bättre på.. När vi skulle gå fick Jocke och Åsnan för sig att åka in till stan igen klockan är nu typ halv 3.. Jag pallade inte men Veronica och Anna kom och vistog utanför och snackade i typ 45 minuter sen tog jag oc V en taxi hem till mig.. Lite te och nudlar till the eye och somnade så klart i soffan:)
Sammanfattning: En bra dag/kväll med bästa gänget:)

Lördag: Inte så bakis men trött? Om jag va! Liten kom över och skulle vara med oss till Söndag! Mysigt och gissa om Tindra blev glad! :) Rambo, Uffe, Åsnan, Begy och Fiona kom över för att spela lite Buzz och kolla på the eye igen eftersom vi inte såg mer än typ 2 minuter av den natten innan.. Bästa Rambo och Fiona fixade lite donk vid 12-rycket :)

Tror att nu på fredag kommer bli ännu galanre än förr.. Längtar som bara den! :)

Nu måste jag sussa!
Natti Natti!

(Bilder kommer)

Tillbaks till verkligheten!

Så var man tillbaka bakom ratten, i bilköer och spring i trappor.. suck!

detaljer om helgen kommer :)

Aspö


Sista helgen på semestern

Kom hem från Aspö igår vid 7.. Vi han knappt parkera bilen förrän hela familjen Axelsson/Lavelius stog utanför oss.. hmm vad ville dom? Jo kidnappa Tindra såklart:) Det var tre veckor sen dom träffade henne.. Patrik hade lite abstinens..
Sprang upp med grejerna byte om sminkade mig sen bar det av mot staden med Jocke och Begy:) Kors i taket vi tog tåget in! wejja! In till Melindas nya jobb, ett jätte mysigt ställe mittemot mango. Danielle anslöt till vår lilla ölsugna styrka.. Det skulle bara bli en öl och massa prat, men det blev några glas vin, lite jäger och massa mer öl.. Men det var väldans trevligt! Hemma vid ett lite lagom sådär.. Om jag är bakis? Ja jag är bakis! Fattar inte hur jag kan bli det varenda gång sjukt!

Idag blir det grönan med typ 20 roliga filurer och sen en stadig utgång! Fredrik ska med är så sjukt glad för de! Men den stora frågan är: Vågar jag åka INSANE?!

I morrn är det grillmiddag inplanerad..

Söndags aktivitet är att gå en promis med Tess så jag får prata av mig lite:) Danne ska du me?

Kommer en utvärdering om dagarna senare..

Trevlig helg!

En heldag i Kallekrona!

Idag har jag,Jocke,Jenny,Elin och Sara varit inne i karlskrona för en liten shopping rond.. Hittade en jätte söt klänning och en svart kofta :) Blev lite inhandling av godsaker till kvällens film också såklart!
I morrn ska det bli bättre väder igen så man kan bättra på den lilla bränna man har(måste hem till solariet snart). Kanske en tur i ringen om det inte blåser alldeles för mycket.. De är ju förövrigt sjuk jävla kul! Kan typ inte sluta garva när man ligger där bakom båten med vattnet som bokstavligen sköljer över än konstant. Nångång biter jag av mig tungan:)
Till middag blir det lax, sitter redan och suktar efter den:)

Nu ska jag ta en cigg med systeryster:)

bye bye

Jag fyller visst år idag igen:)

Idag blir min andra födelsedag eftersom att pappa och co vill fira lite.. Började dagen med en promis med T&J.. Väldigt mysigt i solen och hur duktig har hon inte blivit? Bästaste skulle jag vilja påstå! :)
Sen blev det lite bad med kusinerna och en efterlängtad sill lunch!
Nu ska vi ta oss ner till bryggan där pappa står med båten för att åka lite ring.. jippi!
Ikväll blir det grillning med världens godaste sås:)

hörs sen!

ps. Fick ett jätte fint armband av min systeryster:)

Rehab

Sitter i Trosa nu och slappar efter att ha dragit ut sjutusen spikar ur sjutusen plankor.. Vi håller på att bygga ett hus till mig och jocke på berget:) eller jag kanske ska säga dom bygger.. hehe
I morrn far vi till Aspö och ska äntligen få träffa vår stora tjej<3 Det kanske är nördigt men jag skulle nog kunna börja gråta ibland för att jag saknar henne.. Ska iaf bli mys att träffa alla andra där nere äta massa gott och dricka ett och annat glas vin:)

Någon annan som jag saknar sjukt mycke även fast det bara gått snart två dygn är Emilié.. De blir så konstigt när man inte kan ringa bara för att berätta en liten sak som inte ens är viktigt men bara lite kul för stunden. Det märks så tydligt när man är hemma.. Gick ut och rökte på balkongen, tog upp mobilen och tog fram ditt nummer, såg det tänkte ringa men började grina istället.. Grät i bilen på väg hit idag för att jocke nämnde ditt namn och sa att han också tyckte det var jobbigt..tönt jag vet.. men du fattar inte hur mycke du betyder för mig.. Sjukt hur man kan lära känna någon så bra på så kort tid.. Ska spara alla pengar jag får så jag kan komma ner till dig en gång i månaden<3



Nä nu ska jag tänka på nått annat innan jag sätter igång igen.. Bädda sängen kanske (kul?!).. Vi ska äta födelsedags middag på Bomans ikväll:) 

Malta

Malta, malta, malta eller vad ska jag säga.. Sjuk resa och än är den inte slut..
Sitter hos Tomas,KG, Simon och Emilié nu och blev precis tvingad till att skriva lite:) Vi ska ha pannkakskväll här och sen blire en utgång. Lillebror är på väg från flygplatsen nu och ska förstärka styrkan som tappat några mann idag(Danielle,Tobbe,Kai och jonas).
Det är sjukt varmt men man ska väl inte klaga eftersom ryktet säger att det är mindre bra hemma.
Igår fyllde jag år, hade hur mycke planerat som helst men det gick inte så bra med de eftersom jag vaknade med världens magvärk :( Blev mysigt på kvällen iaf. Jag och Danielle körde på vatten hela kvällen men vi fick en riktigt show tack vare alla andra som var dygnrakare en brö! Blev lite mys på peppinos innan allt spårade.

Det har varit många spårade kvällar med många olika smeknamn, shotbrickor så det heter duga och dans på soffor, stolar och bord:) Man börjar bli sliten, men nu är det bara att köra på fick ju nästan vila igår iaf.

Imorrn ska vi till klipporna i Sliema för lite sol och bad.. mys!

Nä nu ska jag ta en cigg och en öl!
Hejsvejs