Trosa

Hej hopp!

Har percis kommit hem från Nacka Forum. Det var G star kväll med ryssen så det blev ett par ljusa jeans till mig och ett par till Jocke! skit snygga.
I morrn åker vi till trosa ett helt gäng för lite valborgsfriande, solande och golfspelande, kommer bli hur kul som helst! Längtar så jag nästan spricker, fattar inte hur jag ska kunna jobba i morrn. Vill ju bara få komma fram, sätta mig på en klippa med mina kära och dricka rosé i solen! Men dagen går nog fort får vi hoppas.

Hoppas ni haft en toppen dag!

Måndag!

Vaknade hur pigg som helst vid halv 6, upp äta frukost hemma för en gångs skull:) Sen gick det utför! Blir tröttare och tröttare för varje minut som går snart ligger jag väl och sover med kläderna på i soffan. Men det är ju VÄLDIGT skönt att veta att denna jobbvecka slutar redan om 3 dagar! wiie! Långhelg!

Har orkat med en promenad med Veronica, Liten, Plumpis och Tindris(storasyster och lillasyster) :p Sen blev man bjuden på god thaimat på Restaugang Kråkslottet!

Nu kommer världens bästa Sara hit för att äta massa god glass med mig och Plump!

Förresten, Tindra mår mycket bättre nu och börjar sakta men säkert bli en liten terrorist igen:)

Fuck of and die!
SKOJJA!

SOL!!

Äntligen kommer sommaren! Ska hem till sara och lägga mig på hennes veranda med tindris! Hur skönt som helst!
Sen blir det till att fira Jockes syrra Malins 25 års dag:) Veronica<3 kommer hit på middag och några glas innan vi ska förvandlas till SATC- tjejerna:)

Gårdagen var super mysig, Älsklingen skulle äntligen få sin present och vi skulle ut och äta på någon mysig restaurang. Men planen blev lite ändrard när familjen Blomberg bjuder över oss på grill party:) Så det fick bli restaurang Kråkslottet, som för övrigt har sjukt god mat! Gå dit och testa vettja! Största tack för maten och sällskapet. Juste de va inte bara Blombergarna utan även begy, Melinda, Rambo, Fiona, Familjen Morin och Sabina.
Sen bar det av till stora staden och göta lejon. Bästa bästa Magnus Betnér, sen var det en komiker som heter Robin Pålsson han var hur bra som helst! En go malmö kille som kunde imitera skit bra. Jag och Jocke satt och garva hela tiden!
Det blev en lyckad kväll med andra ord!

Nu ska jag ut i solen!

Tindra är hemma!

Idag fick vi hämta hem vår lilla tjej från sjukan med beskedet att det var inte värre än en tarminfektion. Skönt! Nu blir det en rehab för damen i ett par veckor med hjälp av bästa Evelinas superkur! Evelina är våran hundinstruktör som är helt underbar, ska åka och hämta lite viatminer till Tindris av henne i morrn.

Nu blire lite matlagning till Tindra för att sedan bege oss rakt över gatan eftersom det är kalasdax för Erik denna gång som fyller 24 idag, Grattis!

I morrn är det fredag den 24 april och då ska jocke äntligen få sin 22 års present som legat och väntat sen i februari. Vi ska nämligen gå på raw comedy club för att se på Magnus Betnér med ett litet restaurang besök innan. Ska bli riktigt skoj!

Hej svejs!

En Lång Dag!

Hej Hej Hallå!

Idag har varit världens längsta dag tror jag, började med att släpa mig upp ur sängen vid 6:00 för att at mig till jobbet,
jobbdagen blev dock inte så lång pga ett besök hos Tandis och ett akut besök hos veterinären med lilla Tindris<3.
Det slutade med att vi var tvungna att lämna henne där över natten för lite dropp och övervak.
Hoppas hon är bättre i morrn så jag får hem lilla skrollan, det blir ju så tomt utan henne, plus att matte är så nervös och hysterisk av sig :p

Sov gott mitt hjärta!

Har hunnit med en prommis med Plump, Jocke och vovvarna under kvällen, de va skönt att få prata av sig lite.
Emilié vet verkligen hur hon kan lugna mig<3

Nu ska jag sova så det blir imorrn snabbare:)