Morsdag

Sitter hos mamma och inväntar en god middag för att fira morsdag.
Vill åka hem till min älskling och kramas! Har saknat honom även fast han bara varit borta ett dygn.

Gårdagskvällen var riktigt rolig! Massa goda drinkar, singstar med underbara vänner! Jag bjöd på lite morderndans efter sisådär 6 drinkar och 5 shots. Som vanligt när Camilla fått i sig lite sprit:) Sen bar färden av till staden och Magenta där bästaste musiken spelades.. Barrappapabababababa....... :)
Jag Jenny och sara tackade för oss vid tvåtiden och åkte hem för en kopp kaffe. Bästa bakis medicinen!

Dagen har spenderats ute i solen. Först en sväng till Sjöstaden och träffa Danielle, Denise och Malin mfl! Sen drog jag och sara och mötte upp hennes far och bröder på donken åt en bit sen upp till dom för ett ordentligt Vattenkrig! Hur kul som helst. Blötare än blötast kan man säga. :)

Nu ska jag äta:)

pussåkram

Tisdag

Sitter äntligen i min soffa mätt och belåten:) Bästa som finns!
Det har varit en ganska bra dag idag, fint väder, hyffsade körningar och nyklippthår! Tur att Annika hade en lucka för mig när det var så kort varsel:)
I morrn ska det stor handlas sen kommer grabbarna över för att glo på championsleag finalen:) De är så mysigt att ha dom här.
Veronica flyttar förhoppningsvis in ikväll! Hur mysigt blir inte de! Tjejmys varje kväll! wei!

Nu ska vi slå på en rulle.

hejsvejs

Kristihimmelfärd

Långhelg! Hur skönt är det inte?

Det har varit en händelserik helg. I Torsdags kom Melinda över på en promis, sen blev det film mys med henne och Veronica, Torsdagskvällen bjöd även den på en film med en drös människor :)
Fredagen spenderade jag, Emilie och Madeliene i Sickla. Kom hem med ett par jeans shorts. Jag som inte skulle shoppa:) Men jag var lite värd dom iaf! Vid 6 tiden hämtade simon mig och Jocke. Färden bar hem till Ulf där det började drickas rosé i mängder. Vid 22 tiden gick vi till fsmiljen Bergström och firade Cissis 20 årsdag. Mycke trevligt! Blev ganska tidigt dock eftersom att lördagen innebar en tripp till Yxlan.
Vi kom ut vid ett och fick order att direkt bege oss till marinan för att hjälpa papps med båten som han var tvungen att fixa en slang på, När vi kom dit så kom en bekymmrad far puttrande med båten. Han hade lyckats köra på en sten på vägen till marinan så proppellern hade gått sönder. Men vad säger man en olycka kommer sällan ensam.
När båten var fixad blev det en god sill lunch, sen var humöret på topp igen. God middag och sällskapsspel sen läggdags.
Idag har jag tvättat bilen, tvättat Emiliés bil ätit en god grill middag på Restaurang Kräkslottet och nu ska jag lämna hunden till Sara.

Hoppas ni haft en bra helg!

Cecilia 20 år!

Grattis!

Sitter nu i begys rum med hunden och tråkar lite:) hon tycker inte de e kul att vara själv.. Bortskämd? Ja, men samtidigt en matte som inte vill vara ifrån sin bebis heller.. hon är ju min solstråle..

Har varit i Sickla idag med emilie och hennes mor.. blev ett par jeans shorts man fick med sig hem:)
Sen åkte vi till huddinge fikade och handlade sprit, sen hem till gubbem min!
Innan vi åkte hit spenderade vi några timmar hos Ulf. Myspys!


Hoppas alla har en bra fredag!


Sara<3

Glömde tacka Världens bästa Sara! Tindra har varit på rehab hos henne igen. Du är guld värld hjärtat!




Min Sara<3

T N T


Långhelg!

Hur skönt är det inte att jobba tre dagar och vara ledig i fyra? Rätt så skönt!

Förstår mig inte på människor som inte bara kan be om ursäkt om man blivit ledsen för något dom sagt. Så svårt kan det inte vara. Är ledsen att det blivit så här men jag tänker inte lägga ner min energi på dig mer eftersom jag inte får något tillbaka. Trist men man orkar inte vara den som alltid försöker.

Har precis sagt hejdå till Danielle och Sandra som varit här och ätit,pratat gammla minnen och skrattat så vi grät:) De är så kul att vi fortfarande ses då och då, vi har liksom så mycke gammalt som inte går att glömma bort.
Tindra och Tindra fick träffas och leka lite också, dom hade skit kul :) 50 varav på gräsmattan sa ja!

Nu ska jag krypa ner hos min karl.. Natti Natti!

Ännu en arbetsdag

Har precis ätit en god middag efter att ha halft sovit i bilen heldan. Fattar inte hur jag kan vara så trött hela tiden. Somna vid halv elva igår och gick upp sju, de är ändå ganska många timmars sömn.
Fick bilderna från folksam på min gammla bil idag, ingen vacker syn direkt. Där kan man snacka om kvadad bil. Det finss nästan inget kvar av fronten haha. Bara 3 veckor kvar tills det är dags att reda ut en 2 år gammal olycka,suck!
Hoppas att allt går som jag vill.






Eftersom att solen har lyckats titta fram ska jag och min andra hälft ta en tripp till rangen och öva lite:) Så i morrn vaknar man väl med träningsverk med tanke på att Bertil ändrade hela min sving sist. 

Hepå er! 

Skit hund!

Nu har hon blivit dålig igen! Va fan ska jag göra? Hon kommer ju aldrig bli bra!
Orkar inte gå runt och vara orolig längre!
fanfanfan!

17 maj

Ännu en helg som börjar lida mot sitt slut.
Har varit jätte mysig, lugn och skön! I fredags blev det filmkväll med älskling och sara, i lördags eurovision med en stadig hejar klack för vårat grannland :) Emilié, Rambo och Fionan åt lite tacos med oss innan.. Mys!

I morgon är det måndag igen, men bara jobb fram till onsdag! jippi! Långhelger är fan bra! Då blir det landet iaf lördag-söndag. Pappa ska lägga i båten:) hoppas dom här dagarna går fort!

Jag är lite ledsen :( Min "dotter" har bestämmt sig för att flyga ur boet,och även ur landet, ner till Malta. Känns lite konstigt när vi precis blivit så tajta så försvinner hon på en gång. Vem ska jag ha damp med då? Vem ska komma över bara på en cigg innan hon ska hämta mammsen? Vem ska jag ringa och bara sitta tyst och höra på hur hon sjunger eller skriver pappas faktura mall? Vem ska jag kolla på OTH på söndagar med?
Emilié du har blivit en utav mina absolut närmaste och bästa vänner. Kommer bli en tom plats här hemma när du åker. Är så glad över att jag fått lära känna dig. Jag ska ta mig fan spara så jag kan åka ner även om det blir lite knappert.
Älskar dig min hallontårta!







.

Hej då KG!

I skrivande stund borde våran kära KG landat på malta där han ska börja jobba med våra andra vänner. Hoppas du får det superbra så ses vi om två veckor :)
Fredag:
Han hade därför en avskedsfest i fredags. Hur kul som helst men vad lyckas Camilla med som vanligt? Jo, hon somnar mitt på golvet.. haha helt sjukt hur jag kan vara så trött hela tiden. Vi hämtade upp Tess efter jobbet sen börjades det. Tess hettsade mig att dricka fortare eftersom hon vägrade fylla på sitt glas innan mitt var tomt.. haha kanske ska skylla mitt deckande pga henne :p Efter att jag vaknat skjutsade Rambo hem mig och jocke gullis:) När vi kommer innan för dörren ringer Begy och säger att han och molle är på väg över till oss. Klockan är nu typ 3.00 Dom anländer och Jocke somnar, traditions enligt, med ett vin glas i soffan. jag bestämmer mig ganska snabbt för att det är läge att hoppa på hans mage vilket inte var allt för uppskattat  men han reste sig och började laga korv, och ingen blir ju gladare än mig när det vankas mat :) Sen började jag och Molle plugga matte klockan halv 5 på morgonen haha vi är inte helt friska!

Lördag:
Efter lite illern så bestämde vi oss för att ta vårt pick och pack för lite rehab i Trosa så vi åkte och hämtade Tess sen bar det av. Det blev grillning med mamma och pappa skotte, melinda och begy. Myspys. Sen spelade vi stockholmsspelet och vilka vann? Jag och Tess såklart :) Wei!

Söndag:
Vaknar skyndar upp till Tess stuga, äter frulle, plattan i botten till Trosa GK, Tränar med Bertil, Tillbaka till strömmingsberget, Packa bilen, Lämna Tess, kolla om Blombergs var hemma(tindra hade en fästing),Handla, Tvätta,laga mat och äntligen soffan och en film med Älsklingen och Micke :)

I morrn kommer min älskade plump hem! Har saknat henne jätte mycke <3

Sammanfattning:
En riktigt bra helg!

Äntligen!

Min kära pojkvän tog datan och drog på kurs några dagar när den äntligen hade börjat fungera igen. Vi måste köpa en ny den vi har är typ från stenåldern!
Men vad har då hänt i mitt liv under alla dessa dagar?
Det blev en Valborg i Trosa med massa vänner. Hur mysigt som helst! Korvgrillning, massvis med rosé och en traditionell hemmafest hos Begys kompis Nicke som avslutades i Begys stuga med "jag har aldrig", Vattenpipa och en Camilla som totaldeckar på matbordet :) Men är det inte så valborg ska firas?
Dagen efter var vi ett gäng som valde att stanna för en ordentlig grillkväll som medicin mot den härliga bakfyllan man drog på sig. Rambo och Fiona kom och backade upp för de som var tvungna att åka hem(Em,Tess,KG,Patrik). Innan Middagen blev klar tog vi oss ner till hamnen och åt glass! Mumsfillibabba! Melinda satt i bikini medan jag satt i tjocktröja,jacka och sjal.. Haha konstigt hur olika värme man har!
I söndags blev det en golfrunda som för en gångs skull gick väldigt bra! Kanske får mitt kort på lördag med lite flyt :)
Sen har det bara varit massa jobb och jobb och jobb..
Men i tisdags så blev man iaf bjuden på middag hos min kära Jenny! Väldigt trevlig. Förutom att Tindra har en tendens att skrämma iväg stackars Izzy hela tiden. Men jag var ganska så nöjd med tanke på det roliga sällskapet och fiskbullar:) Du känner mig väldigt väl J <3

Idag kom Jocke hem från sin Utbildning som han har klarat av hur bra som helst! MVG:) Blir så stolt över min älskling! Nu ska jag mysa ner mig framför TVn  med min bakfulla andrahälft:)

Krya på dig V! <3

puss på er